Klein herstel asbest

Asbest zit verborgen op veel plekken in woningen, schuren en op daken. U kunt het beste kiezen voor een erkend asbestverwijderingsbedrijf, zoals P. Kruit BV. Wij zijn gediplomeerde asbestsaneerders die werken volgens de wet- en regelgeving op het gebied van asbest verwijderen en klein herstel.

Naast grote asbestprojecten doen wij ook klein herstel in het asbest. Onder klein herstel verstaan wij zaken als het verwijderen van asbesthoudende materialen uit standleidingen of rioleringen. Maar ook asbest beplating, asbesthoudend kit en glasranden, brandwerende asbestplaten. Vaak worden deze plekken met asbest ontdekt bij renovatie van woningen. Laat asbest altijd vakkundig verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf.

Asbestverwijdering P. Kruit BV

Stel ons uw vraag

Ook voor klein herstel vraagt u eenvoudig meer informatie met prijsindicatie bij ons aan. Wij vervangen alle soorten asbesthoudende materialen voor duurzame varianten. Kies ook voor asbestvrij materiaal, gericht op de toekomst. P. Kruit BV zorgt voor asbestvrije materialen als alternatief voor asbest.

Offerte aanvragen