Asbest verwijderen

Ervaringen

Werken hard en professioneel door, absoluut geen klachten. Fijne jongens om mee te werken (voor je te laten werken).

Mevr. T. Tol

Laat asbest vakkundig verwijderen

Asbest is een oersterk materiaal dat vroeger met name is toegepast in de bouw. Asbest vinden we terug in bijvoorbeeld plafonds, dakplaten, vloeren, muren, kassen, schuren en schoeiingen. Vaak zit asbest verborgen in of rond een woning of gebouw en wordt het pas zichtbaar bij renovatie of sloop.

Is asbest gevaarlijk?

Asbest en asbesthoudende materialen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Als een asbestplaat breekt  komen kleine vezels vrij en die kunnen bij inademing op den duur ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarom is het heel belangrijk dat asbest door een gespecialiseerd bedrijf wordt verwijderd.

Heeft u asbest te verwijderen?

Zelf asbest verwijderen raden wij sterk af. Naast belangrijke gezondheidsredenen is het in Nederland ook verboden om zelf asbest weg te gooien of bij een afvalstation te brengen. Asbest moet op een speciale manier worden verpakt en afgevoerd door een specialist op het gebied van asbest verwijderen.

Als erkend asbestsaneerder komen wij dagelijks asbest en asbesthoudende materialen tegen. Denk aan golfplaten, rookkanalen, ventilatiekanalen, rioleringen, zijl, gevelpanelen, plafondplaten, afdichtingskoord, venterbanken en CV ketels waar asbest in verwerkt is.

Specialist in asbest verwijderen

P. Kruit BV is een specialist in asbest verwijderen en werkt voor particulieren en bedrijven. Heeft u asbest dat verwijderd moet worden? Of twijfelt u of het daadwerkelijk asbest is? Laat het ons weten. Wij kunnen voor u een inventarisatie laten maken met een offerte voor het verwijderen van asbest.

Asbest bij sloop of renovatie

Asbest in uw woning komt u vaak pas tegen bij verbouwing of renovatie. Ook de cv-ruimte is een plek waar vaak asbest verwerkt is. Indien er tijdens de werkzaamheden asbest wordt aangetroffen schakel dan een specialist in op het gebied van asbest. Dit is verplicht en noodzakelijk voor ieders gezondheid. U kunt P. Kruit BV inschakelen voor het beste advies voor het verwijderen van asbest.

Voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particuliere klanten als voor aannemers en slopers verzorgen wij de asbestverwijdering op een professionele manier. P. Kruit BV is een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf met eigen gediplomeerde specialisten. U kunt ons inschakelen bij asbest in uw woning of op uw klus. Ook nemen wij asbestwerkzaamheden aan als onderaannemer op grote sloopwerken en bij renovatieprojecten.

Bedrijven waarvoor wij werken zijn onder andere aannemers, bouwbedrijven, slopers, woningstichtingen en gemeentes. Wij hebben ook samenwerkingen met collega asbestverwijderingsbedrijven voor het in- of uithuren van medewerkers.

Onze relatiebestand bestaat uit tevreden opdrachtgevers:

  • Asbestverwijdering bedrijven
  • Aannemers en bouwbedrijven
  • Aannemers van sloop- en grondwerken
  • Vastgoedsector
  • Gemeenten
  • Woningbouwverenigingen
  • Particulieren

Denk aan uw eigen gezondheid en die van uw omgeving en zorg ervoor dat asbest in of om uw woning of werkgebied altijd op de juiste manier wordt verwijderd. P. Kruit BV geeft u advies voor de juiste aanpak voor het saneren van asbest in alle mogelijke voorkomende situaties.

Asbest verwijderen zonder zorgen

Laat P. Kruit BV uw asbest verwijderen. Wij werken snel en deskundig met veilige en gekeurde machines. Door onze uitgebreide ervaring met asbest verwijderen uit woningen, schuren en bedrijfspanden weten wij precies hoe wij uw asbestprobleem moeten aanpakken. U kunt erop rekenen dat wij het voor u regelen, geheel volgens de normen en regelgeving rondom asbest.

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden op het gebied van asbestsanering en het verwijderen van asbesthoudende materialen beschikken wij over de juiste technieken. Onze experts werken voor het verwijderen van asbest altijd met gekeurde onderdrukmachines, stofzuigers, deco-units, volgelaatsmaskers en perslucht. Hiermee zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor alle betrokkenen die voldoet aan de wet- en regelgeving  voor asbestverwijdering.

Offerte aanvragen

Heeft u asbest dat verwijderd moet worden? Of twijfelt u of het daadwerkelijk asbest is? Laat het ons weten. Wij kunnen voor u een inventarisatie maken met een offerte voor het verwijderen van asbest.

Bel ons
Voor meer informatie,
bel naar 0297-222781
Stuur een mail
Mail ons op info@pkruitbv.nl  
en wij nemen contact met u op
Offerte aanvragen