Dakrenovatie

Ervaringen

Werken hard en professioneel door, absoluut geen klachten. Fijne jongens om mee te werken (voor je te laten werken).

Mevr. T. Tol

Renovatie van asbest daken

Heeft u asbest golfplaten liggen op uw schuur of bedrijfshal? Dan is het heel verstandig om uw oude asbest dak of asbest golfplaten te vervangen. P. Kruit BV is specialist in asbestverwijdering en dakrenovatie en kan u vakkundig begeleiden in een asbesttraject.

Asbest en gezondheid

Asbest mag niet meer gebruikt worden in de bouw sinds 1993. Daken die ouder zijn dan 25 jaar bevatten mogelijk asbest. Bij daken die door de jaren heen aangetast zijn door weersinvloeden kunnen asbestplaten gaan afbrokkelen en komen asbestvezels vrij. Op dat moment vormt asbest daadwerkelijk een bedreiging voor de gezondheid en is het belangrijk dat u het oude asbest dak laat renoveren.

Dakrenovatie of sloop

Asbest daken komen veel voor op schuren in de landbouwsector. Bij dakrenovatie of sloop moeten asbesthoudende delen of golfplaten op een speciale manier worden verwijderd door een gecertificeerd bedrijf. Dat is ons werk. P. Kruit BV is een erkend asbestverwijderingsbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Wij saneren asbest en renoveren oude asbest daken.

Laat uw asbest dak vervangen

Laat uw oude asbest dak vervangen door P. Kruit BV. Onze specialisten werken vakkundig en nemen u een zorg uit handen als het gaat om dakrenovatie en het verwijderen van asbest daken. Indien nodig regelen wij ook de vergunning voor u en zorgen ervoor dat asbest volgens de regelgeving wordt verwijderd.

Wij zorgen ervoor

Maakt u zich geen zorgen om asbest. P. Kruit BV is specialist op het gebied van asbestverwijdering en dakrenovatie. Van sanering tot de montage: als het gaat om dakrenovatie verzorgen wij het gehele traject voor u, van asbestverwijdering tot een nieuw asbestvrij dak.

Constateert u asbest op het dak van uw woning, bedrijfspand of schuur, neem dan direct contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Wanneer kiest u voor dakrenovatie?

Als een asbest dak beschadigd is en afbrokkeling vertoont dan kunnen de vrijgekomen asbestvezels ernstige schade toebrengen aan uw gezondheid. Dit is iets wat u zeker wilt voorkomen en daarom kiest u voor vakkundige dakrenovatie. Dakrenovatie door P. Kruit BV houdt in dat wij de asbesthoudende delen van het dak, meestal asbest golfplaten, verwijderen. Uw dak renoveren wij en wordt netjes voorzien van nieuw dakmateriaal waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Offerte aanvragen

Heeft u een asbest dak en kiest u ook voor dakrenovatie zonder zorgen? Dan kunt u P. Kruit BV bellen voor een offerte voor de inventarisatie, asbestverwijdering en dakrenovatie.

Bel ons
Voor meer informatie,
bel naar 0297-222781
Stuur een mail
Mail naar info@pkruitbv.nl 
en wij nemen contact met u op
Offerte aanvragen