Verreikerverhuur

Ervaringen

Werken hard en professioneel door, absoluut geen klachten. Fijne jongens om mee te werken (voor je te laten werken).

Mevr. T. Tol

Verreiker huren voor veilig werken

Een verreiker huren voor professioneel en veilig werken doet u bij P. Kruit BV. Wij verhuren onze verreiker samen met onze gecertificeerde machinist voor uiteenlopende werkzaamheden. U kunt bij ons een roterende verreiker huren van het gerenommeerde merk Manitou, type MRT 2550 Privilege Plus. Met een capaciteit van bijna 5000 kg is deze roterende verreiker inzetbaar op diverse werken en locaties.

Manitou MRT 2550 Privilege Plus

De MRT 2550 Privilege Plus verreiker heeft een bereik tot maar liefst 21 meter en een hefhoogte van bijna 25 meter. Vraag P. Kruit BV naar de mogelijkheden die deze verreiker biedt om uw werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Max. capaciteit
4999 kg
Max. hefhoogte
24.70 m
Max. bereik
21.40 m

Veilig werken

U wilt een verreiker huren in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht? P. Kruit BV is gevestigd in De Kwakel en verhuurt een verreiker van zeer goede kwaliteit die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Voor meer informatie en het gebruik van de Manitou verreiker die wij verhuren kunt u contact opnemen met ons bedrijf.

Verhuur aan bedrijven

Bent u zelfstandige of werkzaam bij een bedrijf dan kunt u een verreiker huren bij P. Kruit BV. Voor elke professionele klus bent u met de Manitou verreiker verzekerd van kwaliteit en veilig werken.

P. Kruit BV werkt regelmatig met een verreiker voor asbestverwijdering of sloopwerken. Uiteraard hechten wij zelf ook veel waarde aan een veilige werkomgeving. U kunt ervan uitgaan dat onze verreiker gecertificeerd is en aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Verreiker huren?

Voor elke klus, groot of klein, kunt u eenvoudig en snel een verreiker huren bij P. Kruit BV. Bel of mail ons voor het reserveren van onze Manitou verreiker.

Bel ons
Voor meer informatie,
bel naar 0297-222781
Stuur een mail
Mail ons op info@pkruitbv.nl  
en wij nemen contact met u op
Offerte aanvragen