Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid laten wij graag zien waar we als moderne onderneming staan op het gebied van veilig, milieubewust en groen werken.

  • Onze bedrijfsvestiging is geheel fossielvrij.
  • Alles draait op zonnepanelen, warmteboilers en pompen.
  • En we hebben alle mogelijke duurzame energiebesparende middelen toegepast die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling voor ons als bedrijf en onze werkzaamheden.

Milieubewust

Bij ‘groen werken’ denken we misschien wel het eerst aan het milieu. De kleur groen staat voor natuur en daar moeten we op de best mogelijke manier mee omgaan. Ook in de branche voor asbestverwijdering is milieubewust werken in ontwikkeling.

P. Kruit BV gaat mee in deze ontwikkeling en waar we kunnen veranderen we ook mee in het groene denken.
Perry Kruit

Veiligheid

Asbest verwijderen is aan strikte regels onderhevig en dat is maar goed ook, want onze gezondheid staat bovenaan. Als asbestverwijderingsbedrijf voldoet P. Kruit BV aan alle normen op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten en volgen trainingen om asbest te mogen saneren.

Veilig werken is bij ons eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Die veiligheid borgen wij voor onze medewerkers, maar net zo zeer voor de omgeving waarin zij werken. Op een locatie waar asbestsanering plaatsvindt wordt bijvoorbeeld markering aangebracht. Zo is voor iedereen duidelijk dat er belangrijke werkzaamheden gaande zijn en dat wij als bedrijf onze maatregelen nemen.

Offerte aanvragen